Σάλος με ανάρτηση του Λιούις Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς για το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Σάλος με ανάρτηση του Λιούις Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς για το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Ο κορυφαίος πιλότος Formula 1 σχολίασε με αρνητική διάθεση τον Αμερικανό μεγιστάνα αλλά λίγο αργότερα έσπευσε να απολογηθεί

Πολλές και αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Λιούις Χάμιλτον εναντίον του Μπιλ Γκέιτς με αφορμή το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναγκάστηκε να διαγράψει άρον άρον το ποστ και να απολογηθεί για το ειρωνικό σχόλιο εις βάρος του Αμερικανού μεγιστάνα.

Ο κορυφαίος οδηγός αγώνων μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ο Γκέιτς αναφερόταν στο πολυαναμενόμενο εμβόλιο. Μάλιστα το βίντεο συνοδευόταν από ένα σαφώς ειρωνικό σχόλιο που ανέφερε: «Θυμάμαι όταν είπα το πρώτο μου ψέμα». Ο Βρετανός πιλότος, προφανώς επηρεασμένος από τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν στις ημέρες της έξαρσης του κορονοϊού και ήθελαν τον Γκέιτς και τη σύζυγό του να έχουν... δημιουργήσει (!) τον κορονοϊό προκειμένου στη συνέχεια να πλουτίσουν από το εμβόλιο αλλά και από την τοποθέτηση μικροτσίπ εντοπισμού στους ανθρώπους, έπεσε θύμα της παραφιλολογίας των συνωμοσιολόγων.

Ωστόσο, ακολούθησε βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του Χάμιλτον, ο οποίος αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση και σε νέο μήνυμά του να εμφανιστεί άκρως απολογητικός. «Διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή μου που αφορούσε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι ήθελα να πω, διότι έγινε παρερμηνεία. Αρχικά, δεν είχα προσέξει το σχόλιο πριν το αναδημοσιεύσω και αυτό ήταν λάθος μου. Σέβομαι πολύ το φιλανθρωπικό έργο που κάνει ο Μπιλ Γκέιτς. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι εναντίον του εμβολίου ούτε αμφιβάλλω ότι θα είναι σημαντικό στη μάχη κατά του κορονοϊού και ελπίζω στη δημιουργία του προκειμένου να σωθούν ζωές. Παρ' όλα αυτά, παρακολουθώντας το βίντεο, ένιωσα ότι ακόμη υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα ως προς τις παρενέργειες αλλά και στον τρόπο ανακάλυψής του. Κάποιες δημοσιεύσεις μου μπορεί να μην είναι σωστές, είμαι άνθρωπος και μαθαίνω καθημερινά».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Bachelor (@kingbach) στις26 Ιούλ, 2020 στις 8:59 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα