Πρίγκιπας Χάρι: Φοβήθηκε κατάρρευση της Μέγκαν και συμφώνησε στην φυγή 

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβήθηκε κατάρρευση της Μέγκαν και συμφώνησε στην φυγή 

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά καθήκοντα του επισπεύστηκε από τον φόβο του ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν κοντά στην κατάρρευση εάν παρέμενε στην Βρετανία. 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο Δούκας του Σάσσεξ φέρεται να ήταν ανάστατος με την κατάστασης της συζύγου του, καθώς η ζωή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ την είχε φέρει στα όρια της. 

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Χάρι να ανακοινώσει βιαστικά την αποχώρηση του ζευγαριού από τα καθήκοντα τους και να ενημερώσει μόλις μερικά λεπτά πριν την βασιλική οικογένεια, η οποία έγινε πυρ και μανία. 

 

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι ο πρίγκιπας Χάρι φοβήθηκε ότι αν το ζευγάρι παραμείνει κι άλλο στην Βρετανία αυτό θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Μέγκαν Μαρκλ. 

 

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, το ζευγάρι βρήκε τη ζωή στο παλάτι «επίπονη» και η Δούκισσα του Σάσσεξ ήθελε να πάρει πίσω τον έλεγχο της δουλειάς και των φιλανθρωπικών δράσεων της. «Η ανακοίνωση επισπεύστηκε εν μέρει και γι’ αυτό και ο Χάρι ήξερε ότι έπρεπε να ενεργήσει γρήγορα. Η Μέγκαν δεν έχει τακτοποιηθεί στη Βρετανία. Εκείνος το γνωρίζει και θέλει να είναι χαρούμενη», είπε μία άλλη πηγή. 

 

 

 skai.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα