Βίντεο σοκ: Στρατιωτικοί πέφτουν στο κενό ενώ κρέμονταν από ελικόπτερο

Βίντεο σοκ:  Στρατιωτικοί πέφτουν στο κενό ενώ κρέμονταν από ελικόπτερο

Η τραγωδία που συγκλονίζει την Κολομβία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στο Μεντεγίν. Οι δυο υπαξιωματικοί κρέμονταν σε μια σημαία της χώρας τους και όταν το σχοινί που τους συνέδεε με το ελικόπτερο υποχώρησε, βρέθηκαν στο κενό.

Κρεμασμένοι από σχοινί δεμένο σε ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού, οι δύο υπαξιωματικοί, ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα, κράταγαν μια γιγαντιαία σημαία της Κολομβίας καθώς πετούσαν πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε τη Γιορτή των Λουλουδιών, που οργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο Μεντεγίν.

Η πτώση τους έχει καταγραφεί καρέ καρέ σε πολλά βίντεο που έχουν ήδη ανέβει στα social media και συγκλονίζουν.

«Η αεροπορία στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (…), που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο άκρο της πίστας του αεροδρομίου Ολάγια Ερέρα στο Μεντεγίν», ανέφερε το γενικό επιτελείο σε ανακοίνωσή του.

Το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ανδρών της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και ομάδας ερευνητών, πριν ανοίξει ξανά.

Η Μεντεντίγ, η «πόλη της αιώνιας άνοιξης», κατά το ένα από τα προσωνύμιά της, είναι διάσημη για το εξαιρετικά ήπιο κλίμα της. Και όχι μόνο γι’ αυτό αλλά και για τη δράση των καρτέλ ναρκωτικών (ένα από αυτά που περιβόητου Πάμπλο Εσκομπάρ), δυστυχώς.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα