Τραγωδία με 13χρονη, την πέταξαν έξω από αυτοκίνητο σε νοσοκομείο και λίγο μετά πέθανε

Τραγωδία με 13χρονη, την πέταξαν έξω από αυτοκίνητο σε νοσοκομείο και λίγο μετά πέθανε

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση μιας 13χρονης από τη Μασαχουσέτη, την οποία άγνωστος εγκατέλειψε, πετώντας την έξω από αυτοκίνητο, σε νοσοκομείο, όπου λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Η 13χρονη Chloe Ricard εγκαταλείφθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Lawrence General Hospital το απόγευμα της Δευτέρας.

«Η αστυνομία μας είπε πως ήταν ημιθανής» δήλωσε ο πατριός της Brian Dolan. «Δεν είχε σφυγμό, τίποτα, απλώς μπήκαν με το αυτοκίνητο στον χώρο του νοσοκομείου και την άφησαν, την έσπρωξαν έξω».

Σύμφωνα με τον Dolan ο άνδρας που την πέταξε στο νοσοκομείο ήταν πολύ μεγαλύτερός της.

«Μου είχαν πει πως ένας 47χρονος την άφησε» δήλωσε. «Όποιος κι αν το έκανε αυτό στη μικρή μου θετή κόρη, ελπίζω να υπάρχει κόλαση για να το πληρώσει, γιατί την πέταξαν από το αυτοκίνητο σαν σακούλα με σκουπίδια. Αν ήταν το παιδί σου, η αδελφή σου; ο αδελφός σου, η μητέρα σου, ο πατέρας σου; τι θα έκανες;» πρόσθεσε οργισμένος.

Η μητέρα της 13χρονης Deborah Goldsmith-Dolan δήλωσε πως την προηγούμενη ημέρα η κόρη της ήταν σε κάποιο φιλικό σπίτι, από όπου τη διαβεβαίωσαν πως ήταν καλά.

Όμως το απόγευμα της Δευτέρας άρχισε να ανησυχεί επειδή δεν είχε καθόλου νέα της και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Και πάλι την παραπληροφόρησαν. «Ήμουν στο τμήμα κι ένα κορίτσι μου είπε πως είναι καλά και πως κάποιος την άφησε» δήλωσε στη New York Post.

Λίγο μετά, θα μάθαινε πως είχαν αφήσει την κόρη της στην Εντατική.

«Είναι φρικτό» συνέχισε. «Με ρώτησαν πώς να την αναγνωρίσουν. ο άνδρας μου την αναγνώρισε από τα σημάδια της. Είχε βάψει τα μαλλιά της, ήταν πανέμορφη».

Η νεκροψία-νεκροτομή είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, αλλά οι αρχές ανακοίνωσαν πως θα χρειαστεί χρόνος για να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τη New York Post, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για την υπόθεση.

«Ό,τι και να έγινε» κατέληξε συντετριμμένη η μητέρα της «η κόρη μου είναι νεκρή...»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα