Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Τι απαγόρευσε η Ελισάβετ στη Μέγκαν

Χαμός στο Μπάκιγχαμ: Τι απαγόρευσε η Ελισάβετ στη Μέγκαν

Με μια πρωτοφανή κίνηση, που αν επαληθευτεί δημιουργεί νέα δεδομένα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να οδηγεί σε σύγκρουση τις σχέσεις της με την δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Star, η Ελισάβετ απαγόρευσε στην Μέγκαν Μαρκλ να φορά κοσμήματα από την βασιλική συλλογή, τη μεγαλύτερη και πλουσιότερη στον κόσμο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι κατ' αυτό τον τρόπο η βασίλισσα θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσεξ, καθώς η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να εμφανίζεται με πολύτιμα κομμάτια από τη συλλογή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελισάβετ είναι δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά της Μέγκαν, ακόμα και πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, και η απαγόρευση έρχεται ως αποτέλεσμα αυτής της έντασης στις σχέσεις των δύο γυναικών.

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά τον Χάρι, ωστόσο, εξηγούν ότι η συμπεριφορά της Ελισάβετ προς την Κέιτ και την Μέγκαν είναι διαφορετική και ότι η πρώτη απολαμβάνει μεγαλύτερων προνομίων, καθώς θεωρείται ότι μια μέρα θα είναι βασίλισσα.

Από την άλλη, η Ελισάβετ και κύκλοι μέσα στο παλάτι θεωρούν ότι κάποιες από τις απαιτήσεις της Μέγκαν ξεπερνούν τα εσκαμμένα, εξ ου και η απαγόρευση.

Πηγή: Daily Star

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα