Πέθανε από το κρύο η διάσημη ορειβάτης με το μπικίνι. Φωτογραφιες

Είχε γίνει διάσημη μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, όπου ανέβαζε φωτογραφίες της από βουνοκορφές, φορώντας μόνο το μπικίνι της, ωστόσο, δυστυχώς, η συνήθεια αυτή απέβη μοιραία.

Ο λόγος για την Τζίτζι Γου, από την Ταϊβάν, η οποία έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να ολοκληρώσει τη διαδρομή του ιστορικού μονοπατιού Μπατονγκουάν, στο Εθνικό Πάρκο Γιουσάν στην Ταϊβάν.

Δυστυχώς, το περασμένο Σάββατο έπεσε σε φαράγγι 30 μέτρων και κάλεσε σε βοήθεια μέσω δορυφορικού τηλεφώνου, βοήθεια που, λόγω κακοκαιρίας άργησε να φθάσει.

Τελικά, οι διασώστες έφθασαν στο σημείο της πτώσης 43 ώρες μετά το κάλεσμα και βρήκαν τη Γου νεκρή, κατά πάσα πιθανότητα από υποθερμία.

Σκαρφάλωνε σε απάτητες κορυφές φορώντας το μπικίνι της μέχρι που έπεσε και σκοτώθηκε φορώντας το μπικίνι της

Η Τζιγου Γου ήταν γνωστή στο διαδίκτυο σαν η «πεζοπόρος με το μπικίνι». Το χόμπι της ήταν να σκαρφαλώνει σε ψηλές κορυφές βουνών φορώντας μόνο το μπικίνι της και να φωτογραφίζεται.

Στη συνέχεια ανέβαζε τις φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια και οι ακόλουθοι της ήταν χιλιάδες.

Μια βόλτα στο βουνό Γιουσάν, όμως της Ταϊβάν έμελε να είναι και το τελευταίο σκαρφάλωμα της ζωής της. Η Γου παραπάτησε και έπεσε σε μια χαράδρα με χιόνια.

Πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια με το δορυφορικό της τηλέφωνο, αλλά όταν οι διασώστες την εντόπισαν ύστερα από 28 ώρες εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, ήταν νεκρή. Είχε παγώσει από το κρύο. Φορούσε μόνο το μπικίνι της.

Στο βουνό Γιουσάν βρίσκεται η υψηλότερη κορυφή της Ταιβάν. Βρέθηκε νεκρή σε υψόμετρο 1700 μέτρων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς όταν έπεσε το σκοτάδι η θερμοκρασία κατρακύλησε στους μηδέν βαθμούς. Η άτυχη κοπέλα δεν φορούσε ρούχα για να την προστατεύσουν από την παγωμένη νύχτα.

Η Γου στα σόσιαλ μίντια ανέβαζε φωτογραφίες από πολλές περιπέτειες της όπως το 2017 όταν έκανε πεζοπορία με το μπικίνι της επί 172 ημέρες ή όπως μια φωτογραφία όπου δείχνει τα μωλωπισμένα της πόδια από μια άλλη πτώση σε κάποιο βουνό.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα