Ηλικιωμένη σκότωσε τον γιο της και τον τεμάχισε γιατί την κακοποιούσε

Μία ηλικιωμένη σκότωσε τον γιο της και τεμάχισε το άψυχο σώμα του επειδή ήταν «τύραννος».

Η 63χρονη Λουντμίλα από τη Ρωσία σκότωσε τον γιο της και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε μετατρέποντας τη ζωή της σε «κόλαση».

Η γυναίκα κατέθεσε πως ο γιος της τη βίασε όταν ήταν μεθυσμένος νομίζοντας πως ήταν η πρώην συζυγός του. Σύμφωνα με την ίδια, απευθύνθηκε στην αστυνομία για να την προστατέψει αλλά αρκέστηκαν σε μια σύσταση.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω δυσοσμίας από το διαμέρισμά της ενώ εθεάθη να κουβαλά μαύρες σακούλες. Όταν οι αστυνομικοί της έκαναν έλεγχο, η ηλικιωμένη ισχυρίστηκε ότι κουβαλούσε σαπισμένο κρέας που της είχε δώσει ο γιος της που κυνηγούσε.

Ωστόσο από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως πρόκειται για άνθρωπο αφού βρέθηκαν παλάμες και πατούσες στις σακούλες. Τελικά διαπιστώθηκε πως η ηλικιωμένη είχε τεμαχίσει σε πάνω από 70 κομμάτια το σώμα του γιους της.

«Για τρεις ώρες μας έλεγε πως κουβαλούσε κρέας για το κυνήγι. Αλλά βλέπαμε πως δεν έλεγε την αλήθεια» δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που την ανέκριναν. Μετά από μερικές ώρες η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο γιος της πήρε διαζύγιο και αποφάσισε να μείνει σπίτι της. «Κάποιες φορές ήταν άγριος και τύραννος. «Μου επιτέθηκε και με κακοποίησε αφού πρώτα κατέστρεψε το μπάνιο» είπε η ίδια.

«Πήρα ένα τηγάνι και τον χτύπησα στο κεφάλι. Έπεσε κάτω και βρισκόταν στο πάτωμα για μια μέρα», είπε.

Στη συνέχεια η ηλικιωμένη μαχαίρωσε πολλές φορές τη σορό του γιου της και αποφάσισε να την ξεφορτωθεί: «Ήξερα ότι έπρεπε να ξεφορτωθώ το πτώμα και φοβόμουν να πάρω την αστυνομία».

H γυναίκα διαμέλισε τη σορό του γιου της σε πάνω από 70 κομμάτια: «Ήταν λες και δεν καταλάβαινα. Τα έκανα όλα σαν ρομπότ. Πήγα να αγοράσω ένα ακονιστήρι επειδή τα χέρια μου δεν μπορούσαν να κρατήσουν το μαχαίρι. Κάλυψα το πάτωμα με πλαστικό, έκοψα τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι. Έκοψα το πέος του και στη συνέχεια έβγαλα τα όργανα. Έπρεπε προσεκτικά να αφαιρέσω τους ιστούς από τα κόκαλα, να κόψω τα κομμάτια και να τα βάλω μέσα σε σακούλες. Τα έβαλα όλα σε πλαστικές σακούλες. Δεν δάκρυσα, κινούμουν στην ομίχλη».

Η γυναίκα τραυματίστηκε από το ακονιστήρι και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Οι γείτονες τηλεφώνησαν και διαμαρτυρήθηκαν για τη μυρωδιά, μία εβδομάδα μετά το έγκλημα καθώς η Λουντμίλα δεν είχε απομακρύνει τα ανθρώπινα μέλη.

 

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα