Κατεχόμενα: Άγρια δολοφονία 45χρονης. Καταζητείται ο πρώην της

Καταζητούμενος παραμένει από την Τετάρτη ο Τουρκοκύπριος Φατίχ Τσικρικτσί που σκότωσε με 13 μαχαιριές στο σπίτι στα Κατεχόμενα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, την πρώην φίλη του Γκιουλμπαχάρ Ουλουτάν, 45 χρόνων.

Η αστυνομία του ψευδοκράτους έχει δώσει σε δύο περιπτώσεις διαφορετικές φωτογραφίες του καταζητούμενου και παρακαλεί το κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο διάδρομο του σπιτιού όπου δούλευε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας όπου άφησε την τελευταία της πνοή, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κίπρις" πρόκειται για την δεύτερη δολοφονία γυναίκας το 2018 ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έχουν σημειωθεί 58 δολοφονίες, 19 γυναίκες, τρία παιδιά και 36 άντρες. Ενώ το 2017 τα καταγεγραμμένα θύματα εγκλημάτων ήταν οκτώ, φέτος, μέχρι το τέλος του Οκτώβρη είναι ήδη εννέα, σημειώνει η "Κίπρις" παρατηρώντας ότι τα τελευταία 10 χρόνια, τουλάχιστον μία γυναίκα κάθε χρόνο πέφτει θύμα δολοφονίας.

Η νεκροψία στη σορό της Ουλουτάν κατέδειξε ότι το θύμα δέχθηκε και βίαιη επίθεση από τον θύτη, αφού εντοπίστηκαν σημάδια από χτυπήματα στο σώμα της. Η 45χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια όταν ο Τσικρικτσί της επιτέθηκε και οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές της έτρεξαν, την βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος και κάλεσαν την «αστυνομία» και ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το έγκλημα διαπράχθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί σε περιοχή στο Κιόνελι. Η 45χρονη ήταν μάνα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του καταζητούμενου για την δολοφονία, υπήρχε καταχωρημένη καταγγελία στην λεγόμενη «αστυνομία» για τηλεφωνική παρενόχληση. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Τσικρικτσί παρακολουθούσε εδώ και μία εβδομάδα το σπίτι και φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα