Έβαλε τον 3χρονο γιο του στο πορτ παγκάζ για πείραμα

Έβαλε τον 3χρονο γιο του στο πορτ παγκάζ για πείραμα

Ποινικές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι γονείς που επιχείρησαν, όπως υποστηρίζουν, να κάνουν κοινωνικό πείραμα με το παιδί τους.

Το ζευγάρι βρισκόταν με το 3 ετών αγοράκι στο αυτοκίνητό του, όταν η μητέρα του του λέει ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι με τον μπαμπά του. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερα που είχαν οι ίδιοι τοποθετήσει για να καταγράφουν το πείραμα που ήθελαν να κάνουν.

Αμέσως μετά, ο πατέρας παίρνει το αγοράκι και το βάζει στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, ενώ η σκηνή καταγράφηκε από περαστικούς από το σημείο.

«Το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν πεσμένο και εκεί καθόταν η γυναίκα μου, που μίλαγε συνεχώς με το παιδί», δήλωσε ο 28χρονος.

Και εξήγησε ότι, το έκανε με σκοπό να δει το περιστατικό ο κόσμος και να αντιδρούν όταν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και όντως, κάποιος μάρτυρας αντέδρασε, καλώντας την Αστυνομία, που πήγε στο σημείο και παρά τις εξηγήσεις του τον συνέλαβε, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Σοκαρίστηκα όταν με συνέλαβαν», είπε ο ίδιος.

Τελικά, το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα του Ιλινόις αφαίρεσε την κηδεμονία του παιδιού από τους γονείς του και την ανέθεσε σε κάποιον συγγενή του. Για τις τρεις επόμενες εβδομάδες προσπαθούσαν να το πάρουν πίσω, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατό γι’αυτό.

«Τους δώσαμε όλες τις απαραίτητες αποδείξεις ότι δεν ήταν αληθινό αυτό που έβλεπαν, ότι ο γιος μου δεν ήταν σε κίνδυνο», δήλωσε ο πατέρας.

Οι Αρχές, ωστόσο, δεν πείστηκαν και τόνισαν ότι ο 28χρονος υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα