Βασίλισσα της ομορφιάς παρήγγειλε τον θάνατο του συζύγου της

Βασίλισσα της ομορφιάς παρήγγειλε τον θάνατο του συζύγου της

Βασίλισσα της ομορφιάς προσέλαβε δολοφόνο για να βγάλει τον σύζυγο της από τη μέση.

Η Αουρέα Βάσκεζ Ρίχος από το Πουέρτο Ρίκο βρισκόταν σε διάσταση με τον Καναδό Ανταμ Ζόελ Ανχανγκ όταν αποφάσισε να τον δολοφονήσει για τον κληρονομήσει.

Ο γάμος τους είχε διάρκεια μόλις έξι μηνών και η Αουρέα Βάσκεζ Ρίχος δεν ήθελε να φύγει με άδεια χέρια. Διαβάστε παρακάτω Με συνεργό την οικογένεια της πλήρωσε το 2005 3.000.000 δολάρια στον Άλεξ Κόλον για να σκοτώσει τον σύζυγο της, όταν θα έβγαιναν μαζί από το εστιατόριο του, στο οποίο τον είχει εκείνη καλέσει για να συζητήσουν για το διαζύγιο τους. Η αδίστακτη γυναίκα μάλιστα είπε στον δολοφόνο να την τραυματίσει και εκείνη ελαφρά ώστε να μην εγείρει υποψίες.

Και έτσι έγινε, αφού το περιστατικό αντιμετωπίστηκε αρχικά σαν ληστεία και καταδικάστηκε ως δράστης ένας μάγειρας από το διπλανό εστιατόριο. Η εμφάνιση ενός αυτόπτη μάρτυρα λίγα χρόνια αργότερα οδήγησε στον πραγματικό δολοφόνο και στον εγκέφαλο πίσω από την αποτρόπαια πράξη, την Αουρέα Βάσκεζ Ρίχος, που στο μεταξύ είχε διαφύγει στο εξωτερικό και είχε παντρευτεί ξανά.

Σήμερα 13 χρόνια μετά το συμβάν η πρώην "Βασίλισσα" της ομορφιάς έρχεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και οι εκτιμήσεις λένε ότι η τύχη της έλαβε τέλος για τα καλά.

 

grxpress

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα