Ζευγάρι Βρετανών έδωσε 1.600€ για μισή ώρα στην Κω!

Ζευγάρι Βρετανών έδωσε 1.600€ για μισή ώρα στην Κω!

Μόλις 30 λεπτά διήρκησαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από την Βρετανία, το οποίο ταξίδεψε αεροπορικώς με την εταιρεία TUI στην Κω.

Το νεαρό ζευγάρι μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, διαπίστωσαν ότι είχαν χάσει τα διαβατήρια τους.

Όπως καταγγέλλουν, αναγκάστηκαν να κατέβουν από το αεροσκάφος και στη συνέχεια ζήτησαν να γίνει έρευνα στην καμπίνα για να βρεθούν τα έγγραφα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους μετά από 2-3 λεπτά τους ανακοινώθηκε ότι τα διαβατήρια δεν βρέθηκαν και πως χωρίς αυτά δεν μπορούν αν μπουν στην Ελλάδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες τους έδωσαν την επιλογή να γυρίσουν πίσω στην Αγγλία με επόμενη πτήση, σε 30 λεπτά.

Το ζευγάρι κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ καθώς έμεινε στην χώρα μας μόλις 30 λεπτά και ξόδεψε 1.400 λίρες (δηλαδή 1.585 ευρώ) στα εισιτήρια, ποσό που θα έδινε για τις πρώτες τους διακοπές.

Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ, ο άνδρας χαρακτήρισε αυτή την εμπειρία ως τον «μεγαλύτερο εφιάλτη που θα μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος».

«Πήραμε το αεροπλάνο για να πάμε στην Ελλάδα, ήταν πολύ συναρπαστικό. Κάθισαμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία και να χαλαρώσουμε στο αεροπλάνο. Υποθέσαμε ότι θα κάναμε ηλιοθεραπεία στην Ελλάδα αλλά αντίθετα καταλήξαμε πίσω στη Βρετανία. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι των διαβατηρίων μας και δεν είχαμε καμία βοήθεια, καμία αποζημίωση, τίποτα. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε αλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. Ήταν ένας εφιάλτης, ο μεγαλύτερος που θα μπορούσετε να φανταστείτε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα