Ο Ερτογάν θα στείλει εκτελεστές - Φοβούνται για την ζωή τους οι 8 Τούρκοι

Ο Ερτογάν θα στείλει εκτελεστές - Φοβούνται για την ζωή τους οι 8 Τούρκοι

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι υπηρεσίες Ασφαλείας, λόγω της συνεχιζόμενης τουρκικής προκλητικότητας, αναφορικά με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, που έχουν αφεθεί ελεύθεροι από τις Αρχές της χώρας μας, μετά και από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Realnews”, κλιμάκιο δολοφόνων που στέλνουν οι τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες έχουν αναλάβει την απαγωγή τους ή και την δολοφονία τους, με βάση όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι “8” στις ελληνικές αρχές.

“Φοβούνται” για την ζωή τους

Όπως γράφει η εφημερίδα, σε συνομιλίες τους με στελέχη των ελληνικών Υπηρεσιών ασφαλείας, οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί μετέφεραν τη βεβαιότητά τους ότι ο Ερντογάν και οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας θα στείλουν ποινικούς εκτελεστές, που θα επιχειρήσουν είτε την απαγωγή είτε τη δολοφονία τους.

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους για να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι. Συνεργάζονται με σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δύσκολη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις», ανέφεραν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η πληροφορία αυτή οδήγησε σε επανασχεδιασμό όλων των μέτρων ασφαλείας από πλευράς ΕΥΠ και Ελληνικής Αστυνομίας, αφού θεωρείται αδιανόητο να εκδηλωθεί ακόμη και απόπειρα αρπαγής των 8 στρατιωτικών, που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός πάντως, προσπάθησε για άλλη μια φορά να ρίξει το φταίξιμο στη χώρα μας, ενώ από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης δηλώνει ότι «μπορεί η ένταση η οποία έχει δημιουργηθεί από την πλευρά της Τουρκίας την παρούσα περίοδο να συνδέεται με τις εκλογές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει αυτή την πρακτική της έντασης και των προκλήσεων».

Το γαϊτανάκι των τουρκικών προκλήσεων πήρε ο Υπ. Εσωτερικών, ο οποίος αναφερόμενος και στο «πάγωμα» της Συμφωνίας Ελλάδας – Τουρκίας για την επανεισδοχή προσφύγων απείλησε, εμμέσως πλην σαφώς, με «άνοιγμα της βάνας των προσφύγων» από την Τουρκία προς την χώρα μας.

Οι 8 Τούρκοι επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα με κατεύθυνση χώρα της Βόρειας Ευρώπης ή τον Καναδά, όπου θα βρουν μεγαλύτερη ηρεμία.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα