Χαρμόσυνα νέα για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ! Έγκυος ξανά η Κέιτ Μίντλετον!

Τελικά οι φήμες για μια νέα εγκυμοσύνη της  Κέιτ Μίντλετον, επιβεβαιώνονται  και επίσημα!

Τα χαρμόσυνα νέα για το τρίτο παιδί του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως είναι φυσικό, στο παλάτι επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού και προσμονής, ενώ ο μικρός Τζόρτς και η μικρή Σάρλοτ ανυπομονούν να αντικρύσουν το αδελφάκι τους.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν επίσημα την είδηση την Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Κέιτ η οποία όπως και στα άλλα της δυο παιδιά έχει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη.

Λίγο μετά τη φωτογραφία και το σύντομο μήνυμα, ακολούθησε και η πλήρης, επίσημη ανακοίνωση, για το ευτυχές γεγονός στο παλάτι. «Οι Μεγαλειότατοι ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί. Η Βασίλισσα και τα μέλη των δυο οικογενειών είναι ευτυχισμένοι με τα νέα. Όπως και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες, η δούκισσα υποφέρει από υπερέμεση της κύησης. Η Αυτού Μεγαλειότης δεν θα πραγματοποιήσει την επίσκεψη στο κέντρο παίδων Hornsey Road. Η δούκισσα δέχεται φροντίδα στο παλάτι του Κένσινγκτον»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα