Άγρια δολοφονία στη Βρετανία: 19χρονη βρέθηκε τεμαχισμένη σε κατάψυξη

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει αναστατώσει τη Βρετανία. Κατακρεουργημένη βρέθηκε μία 19χρονη κοπέλα, με τις αρχές να εντοπίζουν το διαμελισμένο σώμα της σε κατάψυξη πολυτελούς κατοικίας στο δυτικό Λονδίνο.

Το σώμα της νεαρής βρέθηκε την Τετάρτη. Μια 21χρονη - που πιστεύεται ότι είναι η ξαδέρφη του θύματος - βρισκόταν επίσης στο ακίνητο αυτό, αξίας 1,5 εκατομμυρίου. Η δεύτερη κοπέλα δέχτηκε επίσης επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και να τρέξει σε γειτονικά σπίτια για βοήθεια, όπως αναφέρει η Daily Mail σε ρεπορτάζ της. Όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στον λαιμό της, το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία και οι Αρχές έπειτα από έρευνα βρήκαν και το σώμα της 19χρονης. Η ίδια παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες, ένας 33χρονος και ένας 28χρονος, που θεωρούνται ύποπτοι για το έγκλημα. Η ιστορία χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά περίπλοκη» καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου - μένει σε παρακείμενο σπίτι - δεν είχε ιδέα για το συνέβη, γεγονός που, για την ώρα, δυσκολεύει τις Αρχές να ανακαλύψουν το ποιος ή ποιοι βρίσκονταν εκεί και πώς βρέθηκαν εκεί οι δύο νεαρές.

Αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι οι δύο γυναίκες γνώριζαν τον άνθρωπο που τις παρέσυρε και ότι αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απαγωγής.

Όπως δήλωσε συγγενής της 19χρονης στην εφημερίδα Sun, οι νεαρές είχαν μπλέξει σε συμμορία. Μία από τις δύο δε, ήθελε να παντρευτεί ένας μέλος της συγκεκριμένης συμμορίας, παρά την διαφωνία του οικογενειακού της κύκλου. Μάλιστα, η Sun υποδεικνύει ως δράστες τον θείο της 19χρονης και τον πατριό του άλλου θύματος, κάτι που, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα