Σκληρές εικόνες ... Κακοποιούσε τον γιο της για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της

Μια 23χρονη μητέρα κατηγορείται πως βασάνισε τον ενός έτους γιο της και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στους συγγενείς της, ώστε να εκδικηθεί τον πατέρα του μικρού καθότι φέρεται να έχει συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα.

Η Τζαμέλ Πέτερκιν, από το Χιούστον του Τέξας  κατηγορείται πως έκαψε τα χέρια του γιου της καθώς και πως του έκλεισε το στόμα με μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στον πρώην φίλο της και πατέρα του μικρούλη  λέγοντας του  «για να δούμε πόσο πολύ θες να είμαστε μαζί».

Μάλιστα, η θεία του μικρούλη, δήλωσε στο δικαστήριο πως λάμβανε και εκείνη αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από την Πέτερκιν ,που έδειχναν την 23χρονη να χαστουκίζει τον μικρό ή να κρατάει έναν αναμμένο αναπτήρα κάτω από τα δάχτυλά του.

« Ήταν θυμωμένη με την νέα κοπέλα του πατέρα του μικρού, γι αυτό τα έκανε όλα αυτά», δήλωσε.

Οι αξιωματικοί που εξέτασαν το επίμαχο βίντεο με την πλαστική σακούλα διαπίστωσαν πως ο μικρούλης δεν μπορούσε να αναπνεύσει με ευκολία και πως  «ένας ενήλικας έσπρωχνε μια πλαστική σακούλα μέσα στο στόμα του», ενώ βρήκαν και φωτογραφίες που έδειχναν το αγοράκι να έχει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα