Λονδίνο: Δύο Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες. Είναι καλά στην υγεία τους

Δύο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης στο Λονδίνο, δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι από το βήμα του κοινοβουλίου. Επίσης, έκανε γνωστό ότι ανάμεσα στα θύματα είναι Γάλλοι, Βρετανοί, Κορεάτες, Ρουμάνοι και Ιταλοί.

Οι δύο Ελληνες, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Λονδίνο, δεν νοσηλεύτηκαν. Πρόκειται για ζευγάρι, άγνωστο αν είναι μόνιμοι κάτοικοι ή τουρίστες, το οποίο πήγε με ίδιο μέσο σε νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αναχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εξωτερικών, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό πρακτορείο, δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες μεταξύ των νοσηλευομένων στα βρετανικά νοσοκομεία, μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Μέι: Δεν φοβόμαστε

Η Τερέζα Μέι στη συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία της έκανε λόγο για «επίθεση κατά της ελευθερίας» και πρόσθεσε: «Δεν φοβόμαστε και η αποφασιστικότητά μας δεν θα υποχωρήσει απέναντι στην τρομοκρατία».

Ο δράστης της επίθεσης ήταν γνωστός στις αρχές ασφαλείας, είχε γεννηθεί στη Βρετανία και είχε ανακριθεί από το MI5 για σχέσεις του με τον βίαιο εξτρεμισμό, πρόσθεσε η βρετανή πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα