Σοκάρει η ιστορία της Ιταλίδας που αυτοκτόνησε όταν διέρρευσε sεx tapε

Τον Απρίλιο του 2015, η Tiziana Cantone από το Mugnano, στα περίχωρα της Νάπολης, έστειλε μέσω WhatsApp, βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο σε πέντε άτομα. Ανάμεσα στους παραλήπτες, ήταν και το αγόρι της Sergio Di Palo με τον οποίο διατηρούσε μια όχι και τόσο σταθερή σχέση.

Στο βίντεο, η 31χρονη απαθανατιζόταν να προσφέρει στοματικό έρωτα σε άγνωστους άντρες, ενώ ακούγεται να λέει σε κάποιον τη φράση «τραβάς βίντεο;Μπράβο». Φράση που τυπώθηκε μέχρι και σε μπλουζάκια όταν το βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο και έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με άπειρα πειράγματα, memes και παρωδίες.

Μια δυσάρεστη έκπληξη για την Tiziana που δε φανταζόταν ότι θα λάμβανε τέτοιες διαστάσεις. Η ίδια, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαδικτυακής χλεύης που αδυνατούσε να χειριστεί, με αποκορύφωμα το τραγικό τέλος που επέλεξε υπό το βάρος της έντονης ψυχολογικής πίεσης. Η 31χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αρχικά βυθίστηκε σε κατάθλιψη αφού όχι μόνο είχε γίνει αναγνωρίσιμη, αλλά είχε γίνει και στόχος χλευαστικών σχολίων. Λίγο καιρό πριν τη μοιραία κατάληξη, προσπάθησε να αλλάξει το όνομά της και αναγκάστηκε να μετακομίσει στο πατρικό της, εκεί όπου έμελλε να απαγχονιστεί με ένα μαντίλι.

«Η κόρη μου εκτός από ένα καλό κορίτσι ήταν και ευάλωτη», λέει η τραγική μητέρα της στο BBC. «Δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, δεν είχε πατρική φιγούρα. Αυτό επηρέασε τη μετέπειτα ζωή της», δηλώνει η Maria Teresa Giglio.

Μητέρα και κόρη ζούσαν μαζί, σε ένα ήσυχο, μικροαστικό προάστιο. «Η ζωή της καταστράφηκε, ο κόσμος την κορόιδευε, δημιουργούσαν παρωδίες σε πορνογραφικά σάιτ. Την αποκαλούσαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς». Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το δικαστήριο στη Νάπολη διέταξε την αφαίρεση των βίντεο από ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης, αξιώνοντας παράλληλα από την Tiziana να πληρώσει 20.000 σε νομικά έξοδα. Το ποσό ήταν υπερβολικό.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2016 Maria Teresa πήγε όπως κάθε μέρα, στη δουλειά στο Δημαρχείο της πόλης. Η κόρη της έμεινε σπίτι. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα περιγράφει το τηλεφώνημα που έλαβε από την κουνιάδα της: «Μου ζήτησε, σε ήρεμο τόνο, να γυρίσω σπίτι. Όταν έφτασα, είδα την αστυνομία, το ασθενοφόρο και αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί. Η κουνιάδα μου προσπάθησε απεγνωσμένα να τη σώσει. Οι γείτονες δε με άφησαν να βγω από το αυτοκίνητο. Σχεδόν λιποθύμησα. Δε με άφηναν να μπω στο σπίτι.. Δεν την είδα για τελευταία φορά... Την ημέρα που πέθανε, τελείωσε και η ζωή μου», λέει με σπαρακτική φωνή.

Αν και θα περίμενε κανείς να επικρατήσει σιωπή και μούδιασμα μετά το θάνατο της πανέμορφης κοπέλας, αντ' αυτού, η ζήτηση για το επίμαχο βίντεο εκτοξεύτηκε στα ύψη. Μια εξοργιστική εξέλιξη που ώθησε τη μητέρα της να δει το βίντεο. «Ήθελα να δω λεπτομέρειες που θα με οδηγούσαν στην αλήθεια. Αυτή δεν ήταν η Tiziana μου», λέει πεπεισμένη ότι η κόρη της βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αφήνει υπόνοιες ότι κάποιος ήθελε να την διαπομπεύσει.

Πάντως, παρά την απαγόρευση, το βίντεο υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στο διαδίκτυο ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε κάποιον από τους πρωταγωνιστές του βίντεο και σε όσους το διέρρευσαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα