Αποκάλυψη: Η σύζυγος κάρφωσε στις Αρχές τον σφαγέα του Reina

«Δεν υπάρχει οργή στην Κόλαση μεγαλύτερη από την πληγωμένη γυναίκα», έγραψε το 1697 στην «Πενθούσα Νύφη» ο Άγγλος θεατρικός συγγραφέας Ουίλιαμ Κόνγκριβ και, κατά τα φαινόμενα, αυτό ισχύει και για τη σύλληψη του Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, του άνδρα που πραγματοποίησε την πολύνεκρη επίθεση στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Posta», ήταν η σύζυγος του Μασαρίποφ το άτομο εκείνο που αποκάλυψε που κρυβόταν ο «σφαγέας του Reina», μόλις ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε πραγματοποιήσει κι άλλο γάμο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αμέσως μετά την επίθεση, ο Μασαρίποφ πήγε στο Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

Στις 6 Ιανουαρίου, η οργάνωση που σχεδίασε την επίθεση αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια, με τον δράστη να επιλέγει να να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου, μαζί με τον γιο του.

Η πρώτη του σύζυγός, Φ.Α, με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, άκουσε τυχαία πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με την Ντίνα, γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη.

Στις 11 Ιανουαρίου, όταν και η Φ.Α συνελήφθη αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ωστόσο, δεν ήξερε τη διεύθυνση. Χάρη στην απατημένη σύζυγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν τον μακελάρη του Reina.

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ