Τη χτυπούσε επί τέσσερις ώρες επειδή δεν του έφερε τσιγάρα

Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκε στη 18χρονη κοπέλα του ο James McCourt όταν αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα. Ο 19χρονος κλείδωσε την κοπέλα του σε ένα δωμάτιο στο διαμέρισμά της στη Γλασκώβη και τη χτυπούσε επί 4 ώρες.

"Θα έχεις μελανιασμένο πρόσωπο αύριο οπότε καλύτερα να το κάνω σωστά" της φώναζε ενώ τη χτυπούσε με απίστευτη βιαιότητα. Ο νεαρός την έφτυνε και την έβρεχε παράλληλα με νερό ενώ η κοπέλα του βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα.

Η Kelsie Skillen φοβόταν ότι θα πεθάνει ενώ τη χτυπούσε και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της. Ο 19χρονος καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή μετά την ομολογία του για διάφορα περιστατικά κακοποίησης εναντίον της. Ο δικαστής μάλιστα διέταξε την επίβλεψή του για 8 μήνες μετά την απελευθέρωσή του, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας με τη 18χρονη για 5 χρόνια.

"Η Kelsie ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη που έμεινε 5 εβδομάδες εκτός εργασίας", του επισήμανε ο δικαστής. "Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπορεί να με πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού του έλεγα "αξίζει να πας φυλακή;" και μου απαντούσε πως δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να πεθάνω. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος".

Η απίστευτης αγριότητας επίθεση ξεκίνησε όταν το ζευγάρι γύρισε σπίτι μετά από νυχτερινή έξοδο και ο 19χρονος είχε ξεχάσει το τζάκετ με τα τσιγάρα του. "Είπε ότι ήταν δικό μου λάθος, ότι άφησα το τζάκετ του και άρχισε να με χτυπά. Είχε τα γόνατά του στο στήθος μου, δεν μπορούσε να σηκωθώ και με γρονθοκοπούσε". Ο συνήγορος υπεράσπισης είπε στο δικαστήριο πως η 18χρονη υποφέρει πλέον από μετατραυματικό στρες.

Dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα