Νέες απειλές του ISIS κατά της Ευρώπης. Στόχοι Λονδίνο, Ρώμη, Βερολίνο. Βίντεο

Νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS απειλώντας εκ νέου ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Στο νέο βίντεο τρόμου, με τίτλο «Fight them, Allah will punish them by your hand» (Πολέμησέ τους, ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει μέσω των χεριών σου), φαίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο.

Μετά την απεικόνιση σκηνών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και τις Βρυξέλλες, ο αφηγητής ακούγεται να λέει ότι αυτές ήταν απλώς «προειδοποιητικά μηνύματα» στα κράτη που όπως λέει, πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος.

«Αν χθες ήταν το Παρίσι και σήμερα οι Βρυξέλλες, ο Αλλάχ ξέρει ποιος θα είναι αύριο» και συνεχίζει στα αγγλικά, «μπορεί να είναι το Λονδίνο, το Βερολίνο ή η Ρώμη».

Ακολουθούν πολύ σκληρές σκηνές εκτελέσεων και αποκεφαλισμών, με τη μουσική υπόκρουση θρησκευτικών ύμνων, ενώ καλούνται οι μαχητές να πολεμήσουν, παίρνοντας εκδίκηση για τα «έθνη του Σταυρού», και τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η εκδίκηση για τις επιδρομές στο Ιράκ και τη Συρία.

«Θα περάσουμε τις πύλες του Παραδείσου, εκεί που θα μας περιμένουν οι υπηρέτες» ακούγεται από το τραγούδι, ενώ φαίνονται σκηνές καταστροφής του Πύργου του Άιφελ, της φλεγόμενης σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου και επιθέσεις στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την Δευτέρα το βράδυ, από μία οργάνωση υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους, από την Ράκα της Συρίας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα