Κλίβελαντ: Με χτυπούσε στο στομάχι για να χάσω το παιδί

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις τρεις γυναίκες στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο απαγωγέας που τις κράτησε κλειδωμένες και απομονωμένες για δέκα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μισέλ Νάιτ έμεινε έγκυος τουλάχιστον πέντε φορές, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της.
Σε συζητήσεις που είχε με τους αστυνομικούς μετά την απελευθέρωσή της, ανέφερε πως όταν ο Κάστρο μάθαινε ότι ήταν έγκυος, την ανάγκαζε να αποβάλει. Μάλιστα, την κρατούσε χωρίς φαγητό για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια την γρονθοκοπούσε στο στομάχι, μέχρι να χάσει το παιδί...

Ωστόσο, ο 52χρονος πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου άφησε την Αμάντα Μπέρι να γεννήσει το παιδί της όταν αυτή έμεινε έγκυος. Μάλιστα, η Αμάντα γέννησε μέσα σε μία πλαστική πισίνα, ενώ όταν το κοριτσάκι γεννήθηκε, σταμάτησε να αναπνέει, σπέρνοντας πανικό μέσα στο σπίτι του Κάστρο. Η Νάιτ ανέφερε πως ο Άριελ Κάστρο απείλησε πως θα την σκοτώσει σε περίπτωση που το βρέφος δεν τα κατάφερνε.

Στο δικαστήριο ο απαγωγέας

Ο Κάστρο πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού. Πιο συγκεκριμένα, ορίστηκε εγγύηση δύο εκατ. δολαρίων για κάθε μία υπόθεση απαγωγής, συνολικά οκτώ εκατ. δολάρια, ενώ ο ίδιος δεν επέβαλε ένσταση. Ο Κάστρο, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας χειροπέδες και μπλε φόρμες, παρέμεινε σιωπηλός και με χαμηλωμένο βλέμμα όλη τη διάρκεια της συζήτησης στο δικαστήριο. Οι αστυνομικοί κράτησαν τα δύο αδέρφια του Κάστρο Πέδρο και Ονίλ όλες αυτές τις ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως δεν έχουν κάποια ανάμιξη στην υπόθεση. Αντιμετωπίζουν ωστόσο την κατηγορία της κατανάλωσης αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

Ο Άριελ Κάστρο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή για τις τρεις γυναίκες. Τις είχε απομονωμένες από τον έξω κόσμο ενώ τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν δικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση στο CNN, οι κατηγορίες εναντίον του 52χρονου έχουν να κάνουν με την προμελετημένη και σκόπιμη απόφαση του να απαγάγει τις τρεις νεαρές κοπέλες στους δρόμους του Κλίβελαντ και να τις χρησιμοποιήσει με όποιον τρόπο αυτός επιθυμεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα