Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα. Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα. Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Μια τραγική εξέλιξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) σε διαμέρισμα στην οδό Σκιάθου, στα Πατήσια, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο ηλικιωμένα άτομα. Η γυναίκα, περίπου 75 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το ίδιο διαμέρισμα απεγκλωβίστηκε και ο σύζυγός της, ηλικίας περίπου 80 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των καπνών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Παράλληλα, έγιναν έρευνες στο κτίριο για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλα εγκλωβισμένα άτομα, ενώ τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα