Ένας 63χρονος ξενοδόχος στη Ρόδο έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και έξι ημέρες, με τους δικούς του ανθρώπους να έχουν κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να τον εντοπίσουν. Η μυστηριώδης εξαφάνιση έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.
Το θρίλερ της εξαφάνισης του ξενοδόχου ξεκίνησε το μεσημέρι της 1ης Μαΐου, όταν ο 63χρονος Κωνσταντίνος Τσιαντής τηλεφώνησε στην πρώην σύζυγό του κι αφού της ανέφερε ότι θα φύγει για λίγο καιρό, στη συνέχεια απέφυγε να απαντήσει όλα τα ερωτήματά της.
Συγκεκριμένα, η κλήση πραγματοποιήθηκε στις 14:19 εκείνη την ημέρα, ενώ είχε πει στην πρώην γυναίκα του ότι βρισκόταν στην περιοχή της Λίνδου.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη του 63χρονου – ο οποίος αν και συνταξιούχος εντούτοις ασχολούνταν με τον τουρισμό, καθώς είχε ενοικιαζόμενα δωμάτια ενώ πρόσφατα είχε αγοράσει κι ένα ξενοδοχείο – δεν έχουν εντοπιστεί από τις αρχές, που «χτενίζουν» το νησί.
Ο 63χρονος ξενοδόχος είναι χωρισμένος, ενώ με τον αδερφό του κατά καιρούς έχουν προχωρήσει σε κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζουν τυχόν διαφορές που μπορεί να είχε με άτομα τόσο στο επαγγελματικό του περιβάλλον όσο και σε επίπεδο γνωριμιών.
Οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες που να συμβάλλουν σημαντικά στην πορεία των ερευνών.
Πηγή: newsit.gr