Το Σύνταγμα άρχισε να γεμίζει με κόσμο, για το νέο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη, που προγραμματίστηκε για τις 19.00 το απόγευμα. Οι διαδηλωτές έδωσαν αυτό το νέο ραντεβού, την ώρα που στη Βουλή αναμένεται η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας.
Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (7/3/25) δεκάδες άνθρωποι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Κέντρο.
Το συλλαλητήριο για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, οργανώθηκε από εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα την ημέρα την ψηφοφορίας στη Βουλή, για την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να γίνει αργά το βράδυ.
Λόγω του συλλαλητηρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», παραμένει κλειστός από τις 17.00 το απόγευμα.
Συλλαλητήρια έγιναν και το πρωί της Παρασκευής (7/3/25) τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις, για την τραγωδία στα Τέμπη.
Δείτε Live
Πηγή: newsit.gr
Διαβάστε ακόμα: Βόλος: 40χρονος επιχείρησε να αρπάξει δύο παιδιά ενώ επέστρεφαν από το σχολείο