Ζάκυνθος: Ανακρίνεται 40χρονος για την δολοφονία της συμβολαιογράφου - Τι κατέγραψε κάμερα στην περιοχή

Ζάκυνθος: Ανακρίνεται 40χρονος για την δολοφονία της συμβολαιογράφου - Τι κατέγραψε κάμερα στην περιοχή

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης (19/02), από συγγενικό της πρόσωπο στο γκαράζ του σπιτιού της, μέσα σε μία λίμνη αίματος, στην περιοχή του Κρυονερίου στην Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός 40χρονου που πιστεύουν ότι έχει σχέση με την δολοφονία της 69χρονης. Ο 40χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής, εντοπίστηκε να τριγυρνάει στην περιοχή γύρω από το σπίτι της 69χρονης.

Πάνω του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης και προσήχθη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν πρόκειται για τον δράστη της δολοφονίας, αν δηλαδή είναι εκείνος που μαχαίρωσε την άτυχη συμβολαιογράφο. Υπενθυμίζεται ότι η 69χρονη έφερε μια μαχαίρια στην μηριαία αρτηρία και πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά από αιμορραγικό σοκ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί περιμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν πολλά δακτυλικά αποτυπώματα και οι αρχές περιμένουν να διαπιστωθεί αν κάποια από αυτά ανήκουν στον 40χρονο.

Στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν μεταβεί από χθες στο νησί και προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ του εγκλήματος, φαίνεται να έχουν καταλήξει ότι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της 69χρονης ήταν μία ληστεία που «στράβωσε». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης έστησε καρτέρι στην συμβολαιογράφο με σκοπό να πάρει χρήματα και τιμαλφή που είχε μαζί της ή έκρυβε στο σπίτι της. Ήταν γνωστό σε όλο το νησί της Ζακύνθου ότι η 69χρονη ήταν εύπορη. Η γυναίκα φέρεται να αντιστάθηκε και τότε ο δράστης την μαχαίρωσε στον μηρό.

Οι Αρχές έχουν συλλέξει και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή. Στην μονοκατοικία της 69χρονης δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, όμως σε βίντεο από κάμερα που βρίσκεται κοντά στο σημείο της δολοφονίας φαίνεται ένας άνδρας να περιπλανιέται την ώρα της δολοφονίας της άτυχης συμβολαιογράφου. Ωστόσο στα πλάνα που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δεν διακρίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα. 

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε ακόμα: Τζόκερ κλήρωση, Κυριακή 26 Οκτωβρίου: Οι τυχεροί αριθμοί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα