Αστυνομικός της Βουλής: Κατέγραφε την πεθερά του στο μπάνιο - Γέννησε η γυναίκα του

Αστυνομικός της Βουλής: Κατέγραφε την πεθερά του στο μπάνιο - Γέννησε η γυναίκα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News του MEGA, υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, αστυνομικός και αυτή στο επάγγελμα, κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους.

Ο αστυνομικός της Βουλής είχε φτάσει στο σημείο να καταγράφει με κάμερα ακόμη και την πεθερά του στο μπάνιο. Συγκεκριμένα στον υπολογιστή του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής βρέθηκε ένα βίντεο που καταγράφεται ο ίδιος να τοποθετεί τα γυαλιά που είχε με την κρυφή κάμερα και να καταγράφει την πεθερά του να κάνει μπάνιο.

Το βίντεο αυτό υπήρχε στον υπολογιστή του αστυνομικού της Βουλής τον οποίο έχουν «ξεψαχνίσει» οι Αρχές όπως και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα του κατηγορούμενου.

Στο μεταξύ γέννησε σήμερα (20/02/2025) η γυναίκα του κατηγορούμενου, επίσης αστυνομικός, η οποία κατηγορείται και αυτή για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της.

Η γυναίκα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι δύο μέρες νωρίτερα από την πιθανή ημερομηνία που είχε για τον τοκετό της. 

Ο σύζυγός της που βρίσκεται μέσα στη φυλακή φέρεται να ετοιμάζεται για νομικές κινήσεις καθώς έχει κριθεί ακατάλληλη για μητέρα και την κατηγορεί για σκευωρία εις βάρος του. 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στη Μαγνησία: 54χρονος κατέρρευσε ενώ μάζευε ελιές με συγγενείς του

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα