Μετρό Θεσσαλονίκης: Με εισιτήρια από σήμερα η επιβίβαση – Ουρές και προβλήματα με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων

Μετρό Θεσσαλονίκης: Με εισιτήρια από σήμερα η επιβίβαση – Ουρές και προβλήματα με τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων

Από σήμερα η επιβίβαση στο μετρό Θεσσαλονίκης γίνεται με εισιτήριο, ωστόσο, η πρώτη ημέρα έκδοσης των εισιτηρίων είχε πολλά προβλήματα.

 Στους 13 σταθμούς υπάρχουν 104 μηχανήματα που δέχονται κέρματα και χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ -δίνοντας και ρέστα- ωστόσο δεν δέχονται χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, παρά το ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του μετρό αναγράφεται ότι οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν και χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

 Ενα άλλο βασικό πρόβλημα είναι ότι είναι εκτός λειτουργίας τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων με χρήση τραπεζικής κάρτας, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές τις ώρες αιχμής.

 Να σημειωθεί πως και χθες αρκετός κόσμος έσπευσε να βγάλει κάρτες εισιτηρίων, αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα.

 Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων σε όλους τους σταθμούς είναι από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Διαβάστε ακόμα: Θρήνος στην Ερέτρια: Ο 55χρονος αστυνομικός που αυτοκτόνησε στην Αθήνα – «Ήταν ένας αξιοπρεπής και ήσυχος άνθρωπος»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα