Εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς το κύκλωμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων

Εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς το κύκλωμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων

Αντιμέτωποι με 7 κακουργήματα είναι τα 14 μέλη του κυκλώματος των δημοτικών υπαλλήλων που εκβίαζαν και αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά από καταστηματάρχες και περιπτερούχους στην Αθήνα.
Αρχηγός του κυκλώματος μια 43χρονη από την Πάτρα, που έλυνε και έδενε, η αποκαλούμενη «Νάνσυ».

«Εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς»
«Έβαλε τα αδελφάκια της μέσα, τον άντρα της, της πανάγιας τα μάτια είχε βάλει μέσα στο payroll αυτή η γυναίκα», λέει, μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Εκεί υπάρχει ένα εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς. Η Αστυνομία δεν έχει σταματήσει, ψάχνει να βρει ποιοι είναι από πίσω, αυτούς που είχαν τα ηνία και τη ‘βέργα’ και κατηύθυναν τις καταστάσεις και την πολιτική κάλυψη, ποιοι είναι αυτοί με σημαίες πίσω από το γραφείο τους και αν υπάρχουν. Μπορεί και να μην υπάρχουν αλλά αν υπάρχουν πρέπει να βρεθούν».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Αυτοί που το πήραν πρώτοι χαμπάρι ήταν από την περιφέρεια και μόλις ανέλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς του το ανέφεραν. Ο Νίκος το είχε θέσει όλο αυτό το θέμα σε μια διακριτική παρακολούθηση. Σε συνεργασία της περιφέρειας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τους Αδιάφθορους, βγήκε αυτή η υπόθεση. (…) Είναι στην αρχή της».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα