Τραγωδία στην Λαμία: Πέθανε βρέφος 2,5 μηνών – Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάρροια

Τραγωδία στην Λαμία: Πέθανε βρέφος 2,5 μηνών – Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάρροια

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού ένα βρέφος 2,5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας.

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Περίπου στις 6 το πρωί του Σαββάτου η μητέρα του παιδιού, που είναι ανήλικη Ρομά το μετέφερε στο νοσοκομείο με διάρροια.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το εξέτασαν και αποφάσισαν να τού κάνουν εισαγωγή στην παιδιατρική κλινική. Μάλιστα οι γιατροί είπαν στην μητέρα να μην ταΐσει το βρέφος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Εκείνη όμως δεν τους άκουσε, του έδωσε φαγητό και το παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tvstar.gr. Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ το άτυχο βρέφος θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας.

Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, την 1η Ιουλίου το παιδάκι είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα είχε αποχωρήσει από εκεί στις 4 Ιουλίου αφού προηγουμένως οι γονείς του είχαν υπογράψει αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα