Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα: Άφησε αιμόφυρτη τη σύντροφό του και συνελήφθη ώρες αργότερα

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα: Άφησε αιμόφυρτη τη σύντροφό του και συνελήφθη ώρες αργότερα

Το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα κινητοποίησε τους αστυνομικούς, που κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες, στον ασυνείδητο οδηγό της μηχανής.

Ακόμα ένα τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα, στο οποίο όμως, ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε την τραυματισμένη γυναίκα σε δρόμο του νησιού, ήταν ο σύντροφός της. Και οι δύο επέβαιναν στην ίδια μηχανή που ανατράπηκε. Αμέσως μετά το ατύχημα ο οδηγός έγινε καπνός και συνελήφθη ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς, που είχαν ειδοποιηθεί για τα όσα έγιναν.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η συνεπιβάτιδα του.

Αμέσως όμως μετά το τροχαίο ο Βρετανός έφυγε από το σημείο με τη μηχανή εγκαταλείποντας την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη. Ανέφερε πως μετά το ατύχημα υπέστη σοκ και απομακρύνθηκε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διέτρεχε η γυναίκα.

Η Βρετανίδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ ο Βρετανός τουρίστας κρατείται, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα της τροχαίας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα