Αμοργός: Έγκλημα η εξαφάνιση του Άλμπερτ Κάλιμπετ - Βίντεο

Αμοργός: Έγκλημα η εξαφάνιση του Άλμπερτ Κάλιμπετ - Βίντεο

Τρεις εβδομάδες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Άλμπερτ Κάλιμπετ στην Αμοργό, η αναζήτησή του από τις ομάδες έρευνας έφτασε στο τέλος της, με την οικογένειά του να παραμένει σε βαθύ σκοτάδι.

Η μοιραία διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε το μοιραίο πρωινό έχει ερευνηθεί δεκάδες φορές, όμως, δεν υπήρξε κανένα σημάδι που να αποκαλύπτει τι συνέβη στον 59χρονο πρώην αστυνομικό. Οι ομάδες που είχαν ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για την αναζήτησή του έχουν αποχωρήσει από την Αμοργό εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ τα τελευταία 24ωρα αναχώρησε από το νησί και ο αδερφός του, Oliver. Μαζί με την σύντροφό του, Ντέπι Λεσάν αναζητούσαν νυχθημερόν τον αγαπημένο τους Άλμπερτ σε όλα τα πιθανά σημεία του νησιού.

Ο αδερφός του αν και έφυγε από την Αμοργό, παραμένει στην Ευρώπη για τυχόν εξελίξεις στις έρευνες, η σύντροφός του όμως είναι ακόμα εκεί και καθημερινά οργανώνει αποστολές έρευνας.

Στη σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Άλμπερτ, μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη συνέχιση των ερευνών, ο αδερφός του, Όλιβερ ενημέρωσε τους φίλους του 59χρονου πως ο κύκλος της αναζήτης ολοκληρώθηκε.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση των ερευνών μας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ», έγραψε ο Όλιβερ. «Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες και την αποφασιστικότητά μας, ο Άλμπερτ παραμένει αγνοούμενος».

Ο Όλιβερ βάζει ξανά στο τραπέζι το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας πως η εξαφάνιση του αδελφού του οφείλεται σε «βρώμικο παιχνίδι», καθώς «δεν βρέθηκαν καθόλου στοιχεία για τον Άλμπερτ πουθενά στο νησί».

Πέταξε ακόμα μία φορά τα βέλη του για τις ελληνικές αρχές, όπως για την πρεσβεία των ΗΠΑ, «η οικογένεια συνάντησε πολλά εμπόδια και οδοφράγματα και έλαβε ελάχιστη βοήθεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ».

Στην ίδια σελίδα ο αδερφός του Άλμπερτ, ανέβαζε καθημερινά βιντεάκια από το σημείο των ερευνών σχετικά με τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 59χρονος δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 11 Ιουνίου, αφού δεν επέστρεψε από πεζοπορία στο νησί της Αμοργού, στην οποία είχε ξεκινήσει περίπου στις 7 το πρωί. Ταξίδευε κάθε χρόνο στο νησί και ήταν εξοικειωμένος με την τοπογραφία του τόπου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα