Τον «έκαψε» το κινητό: Επιτηρητές μηδένισαν γραπτό μαθητή που έδινε Πανελλήνιες

Τον «έκαψε» το κινητό: Επιτηρητές μηδένισαν γραπτό μαθητή που έδινε Πανελλήνιες

Στη Μαγνησία είναι στραμμένο το «βλέμμα» του Υπουργείου Παιδείας, απ’ όπου ζητείται καθημερινά ενημέρωση για την εξέλιξη των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, αφορμή είναι η περιπέτεια με το μολυσμένο νερό στα χωριά Στεφανοβικείου και Ριζομύλου και η νόσηση υποψηφίων, που λίγο έλειψε να γίνει η αιτία μη συμμετοχής τους στις πανελλαδικές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κανένας υποψήφιος από τα δύο χωριά, δεν έχασε μέχρι και την Πέμπτη (6/6) μάθημα εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας από την οποία νοσεί μεγάλο μέρος του τοπικού πληθυσμού, για να χρειαστεί να επαναλάβει την εξέτασή του τον Σεπτέμβριο, ωστόσο χρειάστηκε αγώνας από τους ίδιους, όπως υποψήφιας ΕΠΑΛ που πήγε με πόνους και πυρετό να εξεταστεί για «να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς».

Δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα. Σε εξεταστικό κέντρο της περιφέρειας, επιτηρητές προχώρησαν σε μηδενισμό γραπτού υποψηφίου, ο οποίος εντοπίστηκε να συμμετέχει στις εξετάσεις έχοντας μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μηδενίζεται γραπτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την Πέμπτη είχαν μηδενιστεί τρία γραπτά υποψηφίων, ένα σε ΕΠΑΛ και δύο σε ΓΕΛ.

Πηγή: flash.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα