Χαλκίδα: Κυνικός στην απολογία του ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη

Χαλκίδα: Κυνικός στην απολογία του ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη στην Χαλκίδα μετά την απολογία του.

Αμίλητος με σκυμμένο το κεφάλι φορώντας κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης περνά το κατώφλι του ανακριτή Χαλκίδας για να απολογηθεί.

Επί 24 μέρες έπαιζε θέατρο και προσπαθούσε να παραπλανήσει την κόρη του θύματος και παιδική του φίλη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τις έρευνες και πηγαίνοντας ακόμα και στην κηδεία του θύματος. Δήλωσε μετανιωμένος ωστόσο δεν έπεισε και πήρε το δρόμο για τη φυλακή

Η απολογία του 37χρονου στον ανακριτή έγινε με υπόμνημα και κράτησε περίπου μία ώρα. Δήλωσε μετανιωμένος και υποστήριξε ότι το πάθος του για τον τζόγο τον οδήγησε στο έγκλημα.

«Κάθε μέρα περνούσα από τη ψηλή γέφυρα και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω. Μετά σκεφτόμουν να παραδοθώ, δεν το έκανα γιατί ντρεπόμουν και ευχόμουν να με συλλάβουν, για να πληρώσω για αυτό που έκανα», ανέφερε στην απολογία του ο 37χρονος.

Ο 37χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το πώς μπήκε στο σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη στιγμή που έσπρωξε την 63χρονη από τις σκάλες και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

«Όταν με αντίκρυσε με ρώτησε “τι θες εδώ;”. Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού, το μόνο που πλανήθηκε στο μυαλό μου ήταν ότι με πιάσανε, την τράβηξα, την έσπρωξα, το πι έμεινε έξω από την πόρτα. Εκείνη φώναζε “βοήθεια, τι κάνεις, σε αγαπάω”. Πήγα μέσα, άνοιξα τα συρτάρια πήρα ένα μαχαίρι, ήταν μεγάλο, την έσπρωξα ξανά, μου μίλαγε ακόμα, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό, στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει», συμπλήρωσε στην απολογία του ο 37χρονος.

Στη συνέχεια κυνικά ανέφερε τί έκανε μετά το έγκλημα.

«Πήγα στο σπίτι μου έκατσα λίγο και κάπνισα, μετά πήγα στο εργοστάσιο του πρώην τσιμεντάδικου δίπλα στην ψηλή γέφυρα, πέταξα το μαχαίρι σε έναν μεγάλο στρογγυλό κάδο, σαν βαρέλι, μετά πήγα για κούρεμα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, η οικογένεια του αναμένεται να επιστρέψει τις 7.000 ευρώ στην κόρη του θύματος, η οποία δηλώνει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον κατηγορούμενο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα