Χαλκίδα: Ο παιδικός φίλος της κόρης κατακρεούργησε την άτυχη 63χρονη. Τη σκότωνε και του φώναζε «σ’ αγαπώ»

Χαλκίδα: Ο παιδικός φίλος της κόρης κατακρεούργησε την άτυχη 63χρονη. Τη σκότωνε και του φώναζε «σ’ αγαπώ»

Δολοφόνησε την 63χρονη με πέντε μαχαιριές και επί 24 ημέρες έπαιζε θέατρο. Πήγε και στην κηδεία του θύματος για να συμπαρασταθεί.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από την αποκάλυψη ότι η 63χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, μαχαιρώθηκε από τον παιδικό φίλο της κόρης της, ο οποίος σκότωσε την γυναίκα οδηγούμενος από το πάθος του για τον τζόγο.

Τι ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης
«Όταν έφτασα στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και αμέσως βρέθηκα μπροστά στην γυναίκα. Στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός «Πι». Με κοίταξε και αμέσως με ρώτησε «τι θες εσύ εδώ;». Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες.

Με κυνικό τρόπο περιγράφει στους αστυνομικούς τα όσα ακολουθούν. Τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της άτυχης γυναίκας…

Έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει.

Πήγε και έπαιξε τζόγο μετά το έγκλημα
Σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο.

«Έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί». Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει», περιέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ο δράστης – όπως αποκαλύπτεται – αμέσως μετά την δολοφονία έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που έκλεψε από την γυναίκαι που σκότωσε ενώ για αρκετά 24ωρα έπαιζε θέατρο συμπαραστεκόμενος στην φίλη του και κόρη του θύματος.

Με 5 μαχαιριές στον αυχένα αφού πρώτα έριξε την 63χρονη γυναίκα από την εσωτερική σκάλα του διαμερίσματος. Αιτία όπως είπε το γεγονός πως το θύμα τον αναγνώρισε. Ήταν συμμαθητής και παιδικός φίλος της κόρης της. Ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας αρχικά. Ένας 37χρονος άντρας που έμαθε για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι και αποφάσισε να κάνει ληστεία. Όταν η γυναίκα τον κατάλαβε και είδε το πρόσωπό του, αποφάσισε να την σκοτώσει.

Οι αρχικές υποψίες των Αρχών
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, από την πρώτη στιγμή είχε βρεθεί το αποτύπωμα του δράστη στο σημείο, ωστόσο οι Αρχές την ίδια στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους στην κόρη του θύματος.

Ο λόγος που οι Αρχές υποπτεύονταν την κόρη της 63χρονης ήταν επειδή η ΕΛ.ΑΣ. είχε στην κατοχή της βίντεο μία ημέρα πριν τη δολοφονία της γυναίκας, όπου εμφανίζονται σε καφετέρια η κόρη του θύματος με τον δράστη.

Οι Αρχές, αφού εξακρίβωσαν ότι η κόρη του θύματος δεν ήταν ο ιθύνων νους και δεν εμπλεκόταν στη δολοφονία, προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα