Χαλκίδα: Με αναγνώρισε και την σκότωσα – Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης

Χαλκίδα: Με αναγνώρισε και την σκότωσα – Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης

Παιδικός φίλος της κόρης του θύματος είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί, η φίλη του και κόρη της άτυχης γυναίκας.

«Με αναγνώρισε και την σκότωσα» φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι μπλεγμένος και εθισμένος με τον τζόγο.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στο φιλικό και κοντινό περιβάλλον της 63χρονης. Από την έρευνα εντοπίστηκε βιντεοληπτιικό υλικό και που έχει καταγράψει τον 37χρονο να πηγαίνει στο σπίτι και να φεύγει από αυτό εκείνη τη μοιραία ημέρα της άγριας δολοφονίας.

Επίσης, εντοπίστηκε και αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος και έτσι ταυτοποιήθηκε η παρουσία του εκεί.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να ήταν μόνος του όταν μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Ωστόσο, η 63χρονη τον είδε και τον αναγνώρισε και έτσι, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την σκότωσε.

Μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλύψει σε κάποιον την πράξη του.

Η δολοφονία

Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Εντοπίστηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου, χωρίς τις αισθήσεις της. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, η νεκροψία – νεκροτομή μετά από τρεις ημέρες αποκάλυψε την εγκληματική ενέργεια και τα χτυπήματα από μαχαίρι στον αυχένα.

Το έγκλημα προσδιορίζεται μεταξύ 12:00 και 18:00, ενώ αυτό που έκανε δύσκολη την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα