Πέτρος Φιλιππίδης: Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση - Αναβολή της δίκης για τον Νοέμβριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση - Αναβολή της δίκης για τον Νοέμβριο

Αναβολή για τον Νοέμβριο πήρε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σε δεύτερο βαθμό, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο συναδέλφων του.

Αποχωρώντας από το δικαστικό μέγαρο, ο γνωστός ηθοποιός για πρώτη φορά μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες δίνοντας ραντεβού για όταν τελειώσουν όλα, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήρθα να σας πω μια καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας».

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Κώλυμα συνηγόρων

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού. Στη δικαστική αίθουσα έδωσαν το «παρών» και οι δύο καταγγέλλουσες ηθοποιοί αλλά και συνάδελφοί τους για τις υποστηρίξουν, όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη που είναι και μάρτυρας στη δίκη.

Στο Εφετείο της Αθήνας βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι επίσης μάρτυρας στην υπόθεση.

Οι κατηγορίες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 σε κάθειρξη οκτώ ετών για δύο απόπειρες βιασμού. Ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη και μία το 2014 στο αυτοκίνητό του. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους.

Το δικαστήριο αποφάσισε ωστόσο να χορηγήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την έκδοση απόφασης σε δεύτερο βαθμό.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα