Καλαμάτα: Το κλουβί που λέτε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κούνια, λέει η μητέρα της 29χρονης

Καλαμάτα: Το κλουβί που λέτε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κούνια, λέει η μητέρα της 29χρονης

«Έχω πάει σε όλους τους ειδικούς, κανείς δεν ασχολήθηκε με την κατάστασή της» δηλώνει η μητέρα της 29χρονης που καταγράφηκε σε βίντεο στην Καλαμάτα να βρίσκεται «φυλακισμένη» μέσα στο σπίτι της πίσω από μια ξύλινη κατασκευή.

Σε πολλούς η υπόθεση της 29χρονης στην Καλαμάτα ξύπνησε μνήμες «Κωσταλέξι», όμως η μητέρα της αρνείται τέτοιους παραλληλισμούς. «Πάντοτε είχαμε προβλήματα από όταν γίναμε ανάδοχη οικογένεια. Τα ξεπερνούσαμε όσο το παιδάκι ήταν πιο μικρό. Δεν είχαμε και την κατάλληλη φροντίδα ακόμα και όταν τη ζητούσαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA και στο LIVE News.

Μάλιστα, η μητέρα δηλώνει πως θέλει το παιδί της να πάει σε δομή όμως πως δεν εμπιστεύεται τις περισσότερες δομές. «Θέλω και παραθέλω (σ.σ. να πάει σε δομή) γιατί το παιδί μου είναι αξιοθαύμαστο και τόσο εξαιρετικό πλάσμα που θα πρέπει να βοηθηθεί γιατί το αξίζει. Ακούστε όμως, εξαρτάται τη δομή, αυτές που ξέρω εγώ και η πικρή πείρα που έχω δεν μου έλεγαν θετικά πράγματα».
Ερωτώμενη σχετικά με την εικόνα που δίνει αυτό, σημειώνει: «Φυσικά και δεν είναι καλή εικόνα. Δεν είναι φυσιολογικό μια μάνα εκεί που ταΐζει το παιδί της εκεί και να το κλειδώνει. Ξέρετε πόσο άσχημα νιώθω εγώ;

Από το 2013 δεν παίρνουμε κανένα επίδομα. Παίρνουμε 313 από το ΚΕΠΑ. Αυτό που λένε κλουβί, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κούνια. Πίνει φάρμακα και αν δεν έχει ένα στήριγμα εκεί, το παιδί θα κατρακυλήσει θα τσακιστεί. Εγώ κοιμάμαι πάντα δίπλα της, αν ξεσκεπάστηκε, αν ανασαίνει».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα