Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα: Ομολόγησε ο 37χρονος

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα: Ομολόγησε ο 37χρονος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα μέσα στο σπίτι της, καθώς ο 37χρονος που προσήχθη και ανακρινόταν ως βασικός ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε.

Ο 37χρονος ανήκε στο περιβάλλον του θύματος καθώς ήταν παλιός φίλος της κόρης της και ήξερε πού έπρεπε να ψάξει μέσα στο σπίτι για να ληστέψει την άτυχη γυναίκα.

Πρόκειται για άνδρα περίπου 37 ετών και άνθρωπο του περιβάλλοντος της 63χρονης, που ήξερε τι θα ψάξει στο χώρο. Είναι παλιός φίλος της κόρης του θύματος η οποία του είχε αποκαλύψει την ύπαρξη χρηματικού ποσού. Έτσι, πιθανολογούν οι αστυνομικοί ότι μπήκε στο σπίτι χωρίς να πηδήξει από κάποιο μπαλκόνι ή να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη μέθοδο.

Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν από τον ίδιο τον ύποπτο να περιγράψει τις πράξεις του, αφού βάσει στοιχείων που έχουν στα χέρια τους, πλέον γνωρίζουν την ταυτότητά του.

Φαίνεται ότι στόχος του δράστη ήταν η ληστεία, όμως οι αρχές θέλουν να εξετάσουν όλα τα δεδομένα για να εξακριβωθεί ο λόγος που έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την 63χρονη.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έχει εκδοθεί ένταλμα για το πρόσωπο που εξετάζεται, ενώ έχει προσαχθεί ένα ακόμη άτομο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα