Ηράκλειο: Θρίλερ με τη 17χρονη που έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα. Ετοιμαζόταν για τις Πανελλήνιες

Ηράκλειο: Θρίλερ με τη 17χρονη που έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα. Ετοιμαζόταν για τις Πανελλήνιες

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα στην περιοχή της Σταλίδας.
Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ, αφού μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε τη 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Τραγικές φιγούρες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος.

Τραγικές φιγούρες οι μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης που πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ετοιμαζόταν για τις Πανελλήνιες
Η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες ενώ εχθές πήγε κανονικά στο σχολείο όπου έδωσε ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Αυτό που εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα