Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 13χρονο στην Πυλαία επειδή έβγαζε φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 13χρονο στην Πυλαία επειδή έβγαζε φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού

Αρκετά επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Basket League τόσο εντός όσο και εκτός του κλειστού γηπέδου της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Η συναρπαστική αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση υπέρ των «πράσινων», οι οποίοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά, «σημαδεύτηκε» εντός του παρκέ από το συμβάν με τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος ήθελε να προσεγγίσει έναν φίλο του, οπαδό της Παρτίζαν, ωστόσο κάποιος από την εξέδρα τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ο αθλητής εκνευρίστηκε νευρίασε και χρειάστηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και ο Ντίνος Μήτογλου, προκειμένου να τον συγκρατήσουν.

Τελικά, ο παίκτης αποχώρησε έξαλλος για τα αποδυτήρια χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια στο συμβάν.

Ωστόσο, τα «παρατράγουδα» δεν σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση δέχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και ένα 13χρονο παιδί, το οποίο έκανε... το λάθος να βγάζει φωτογραφίες με παίκτες του «τριφυλλιού».

Πολλά παιδιά περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες παίκτες και των δυο ομάδων. Όταν ο εν λόγω πιτσιρικάς έγινε αντιληπτός ότι φωτογραφιζόταν με μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο.

Το παιδί, που συνόδευε η μητέρα του, σοκαρισμένο από την επίθεση έβαλε τα κλάματα. Με στόχο να το ηρεμήσουν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» το έβαλαν στα αποδυτήρια.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα