Τρόμος για μάνα και κόρη στη Ραφήνα: «Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν στο κεφάλι»

Τρόμος για μάνα και κόρη στη Ραφήνα: «Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν στο κεφάλι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο δράστες σταμάτησαν με τη μηχανή τους έξβω από το σπίτι των υποψήφιων θυμάτων τους και αφού εισέβαλαν στο σπίτι κατάφεραν να τις ακινητοποιήσουν υπό την απειλή μαχαιριού αλλά και δια της βίας, τραυματίζοντας τη μια στο χέρι και την δεύτερη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν στο διώροφο κτίριο από ανασφάλιστη πόρτα.

Αφού ακινητοποίησαν τα θύματά τους, άρχισαν να χτυπούν την ηλικιωμένη γυναίκα με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματα.

Οι δράστες αφού αφαίρεσαν τιμαλφή άγνωστης αξίας καθώς και χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα, μητέρα και κόρη μίλησαν στο Star αποκαλύπτντας τον εφιάλτη που βίωσαν στα χέρια των δραστών. «Με το που άνοιξε η πόρτα, βλέπω ένα ντερέκι με κουκούλα και με γάντια», ανέφερε αρχικά η 93χρονη γυναίκα σημειώνοντας στη συνέχεια ότι μόλις τον είδε φώναξε «βοήθεια». «Μόλις φώναξα, άρχισε να με βαράει στο κεφάλι και με έριξε κάτω. Μετά μου έριξε μπουνιές. Σακατεμμένη είμαι, μαύρη παντού», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Προσπάθησα να κρατήσω την ψυαραιμία μου και είπα στον έναν ψάξετε, πάρτε ότι θέλετε, σας παρακλαώ μην μας χτυπήσετε και μην μας σκοτώσετε. Οι δράστες συνέχισαν να την χτυπούν γιατί φώναζε», είπε στην κάμερα του Star η κόρη του θύματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της αγριότητας του εγκλήματος, απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, αντέδρασε αγανακτισμένος στον αέρα και ο ρεπόρτερ Βαγγέλης Γκούμας.

Οι παθούσες μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για παροχή πρώτων βοηθειών.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα