Ρέθυμνο: Η πρώτη σύλληψη για την κλοπή σε περίπτερο με λεία 5.500 ευρώ

Ρέθυμνο: Η πρώτη σύλληψη για την κλοπή σε περίπτερο με λεία 5.500 ευρώ

Οι δύο δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το περίπτερο στο Ρέθυμνο και ολοκλήρωσαν την κλοπή ταχύτατα. Ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη…

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου υπόθεση κλοπής από περίπτερο για την οποία συνελήφθη αλλοδαπός και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου το οποίο αναζητείται.

Πρωινές ώρες χθες (10-05-2024), άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν υαλοπίνακα περιπτέρου, αφαίρεσαν από αυτό προϊόντα καπνού και τσιγάρων, χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο και ψιλικά είδη αξίας περίπου 5.500 χιλιάδων ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξαν δύο άτομα και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε ο ένας εκ των κατηγορουμένων σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο αλλοδαπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα