Μάτι: Αγωνία των συγγενών των θυμάτων μετά την έφεση που ασκήθηκε

Μάτι: Αγωνία των συγγενών των θυμάτων μετά την έφεση που ασκήθηκε

Το MEGA βρέθηκε στο Μάτι και συνομίλησε με συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς μετά την είδηση της έφεσης που ασκήθηκε.
Από μηδενική βάση θα κριθεί η υπόθεση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς μετά την έφεση που ασκήθηκε σήμερα από την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας για το σύνολο της πρωτόδικης απόφασης που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, εκτός από το σκέλος που αφορούσε στην καταδίκη του ηλικιωμένου από την αυλή του οποίου φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά.

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας παρενέβη αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης που εξόργισε τους συγγενείς των θυμάτων και σόκαρε τους πολίτες.

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πρώτα απ’ όλα τους αθωωθέντες, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά που καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή και για τον οποίο δεν μπορούσε νομικά να ασκηθεί έφεση.

Ως εκ τούτου η υπόθεση θα επανεξεταστεί στο σύνολο της σε δεύτερο βαθμό.

Οι συγγενείς των ανθρώπων που κάηκαν στη φονική πυρκαγιά είχαν δηλώσει τη δυσαρέσκειά τους στο άκουσμα της πρωτόδικης απόφασης.

Μετά την απόφαση της έφεσης, συνεχίζουν να είναι οργισμένοι και το μόνο που ζητούν είναι δικαιοσύνη. Μάλιστα, όπως λένε, φοβούνται πως θα ξαναζήσουν το μαρτύριο από τη αρχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα