Σε εξέλιξη η έξοδος των Αθηναίων – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

Σε εξέλιξη η έξοδος των Αθηναίων – Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

Οι αναχωρήσεις είναι καθημερινές για τα νησιά παρόλο που σήμερα τα πράγματα ήταν δύσκολα, καθώς οι άνεμοι έφτασαν τα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA Χριστίνα Ρήγου ήπιος θα είναι ο καιρός ως και την Μ. Παρασκευή. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν  στα δυτικά-βόρεια και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Αίθριος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 23-26°C.

Σύντομη κακοκαιρία θα υπάρξει το Μ. Σάββατο με ασθενείς και μέτριες βροχές το πρωί στα δυτικά-βόρεια. Το μεσημέρι θα έχει βρέξει και στα ανατολικά-νότια. Μετατόπιση της κακοκαιρίας θα σημειωθεί στο Αιγαίο από το απόγευμα προς το βράδυ που θα συνοδευτεί από πτώση της θερμοκρασίας 20-23°C.

Καλός θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και νότια ορεινά. Η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο και οι άνεμοι βόρειοι ως 4-6bf.

Παρά τις δυσκολίες του καιρού σε σχέση με τους ανέμους τα πλοία για τα νησιά φεύγουν γεμάτα από το λιμάνι του Πειραιά.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Σημειώνεται ότι αύριο εξ αιτίας της απεργίας δεν θα αναχωρήσουν πλοία και θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα:

-«Δεμένα» θα είναι όλα τα πλοία λόγω 24ωρης απεργίας Π.Ν.Ο.,

-Μετρό- Ηλεκτρικός: θα λειτουργήσουν 9:30 – 16:30,

-Τραμ – Λεωφορεία- Τρόλεϊ: 09:00-21:00,

-Τρένα: αναστολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα