Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 42χρονη – «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή»

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 42χρονη – «Σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή»

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 42χρονη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Βόλο, καθώς έπεσε θύμα άγριας επίθεσης αγέλης έξι αδέσποτων σκύλων.

Μιλώντας στον «Ταχυδρόμο» η 42χρονη περιέγραψε όσα έζησε όταν περίπου στις 21.30 περπατούσε στην παραλία του Αναύρου και κάποια στιγμή πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της. Αρχικά, όπως είπε, της επιτέθηκε ένα σκυλί και την άρπαξε από το μανίκι του μπουφάν και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα.

«Από πίσω ακολούθησαν άλλα πέντε σκυλιά και δύο από αυτά άρχισαν να με δαγκώνουν στις γάμπες. Το ένα είχε αρπάξει το μανίκι από το μπουφάν και τα άλλα δύο με δάγκωναν στα πόδια.

Προσπαθούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Ημουν στην ανηφόρα και το ένα με τραβούσε από μπροστά και τα άλλα δύο από πίσω. Είχα μείνει σχεδόν ακίνητη.

Φώναζα με δαγκώνουν και την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ σκεφτόμουν ότι δεν θα τη βγάλω καθαρή. Δεν θα φύγω ζωντανή.

Επί τρία με τέσσερα λεπτά της ώρας ένιωθα τα σκυλιά να με δαγκώνουν και να με τραβάνε και εγώ να προσπαθώ να διατηρήσω την ισορροπία μου, να μην πέσω κάτω και με κατασπαράξουν.

Υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή αλλά κανείς δεν με βοήθησε. Είτε φοβήθηκαν είτε δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εντελώς ξαφνικά με άφησαν τα σκυλιά κι έφυγαν», ανέφερε.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ πήγε άμεσα στο νοσοκομείο και έλαβε την κατάλληλη θεραπεία. Παράλληλα, αναμένει την ιατρική έκθεση του νοσοκομείου να την προσκομίσει στον δήμο Βόλου όπου θα κάνει αναφορά για το συμβάν.

«Πιστεύω ότι με έσωσε το γεγονός ότι φορούσα χοντρό παντελόνι και ότι έμεινα ακίνητη»,καταλήγει η 42χρονη.

Σύμφωνα με την πηγή, στην περιοχή του Αναύρου όπως και των Παλαιών, υπάρχουν αγέλες αδέσποτων τετράποδων οι οποίες εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα