Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της μητέρας της, Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της μητέρας της, Καρολάιν

Και επισήμως έπειτα από δικαστική απόφαση και τη γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαιν Κράουτς πήρε το επίθετο της μητέρας της, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Για την μικρή Λυδία ολοκληρώθηκαν χθες έπειτα από έναν χρόνο οι διαδικασίες και υπήρξε και νομική αλλαγή στο επίθετό της, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης.

 Η μικρή θα λέγεται πλέον Κράουτς και όχι Αναγνωστοπούλου, ενώ όπως είναι γνωστό ζει και μεγαλώνει στις Φιλιππίνες.

«Μια διαδικασία τελείωσε και ήταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του», τόνισε ο κ. Χαρμάνης .

Ήταν πάντα πρόθεση της οικογένειας της Καρολάιν το παιδί να αλλάξει το όνομά του από αυτό του φυσικού του πατέρα από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 που εκείνος συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολάιν και είχε γίνει καθαρό  ότι την είχε δολοφονήσει.

Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της, που καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στραγγάλισε την σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της κόρης τους και επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της συζύγου του, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει και σκότωσαν όχι μόνο την Καρολάιν, αλλά και τον σκύλο τους, πριν διαφύγουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα