Άγιοι Ανάργυροι: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Σε «ειδικό δωμάτιο» στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Κυριακής

Σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας» επενδεδυμένο με αφρολέξ στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, μετεφέρθηκε ο 39χρονος σφαγέας της Κικής στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας 1/4/24.

Ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, μετά το εξιτήριο που πήρε λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι απο το Τζάνειο Νοσοκομείο και αφού η διεύθυνση των φυλακών πήρε στα χέρια τον ιατρικό του φάκελο, αποφασιστήκε πως η ιδανική λύση ειναι να μεταφερθεί, όχι στο σωφρονιστικό κατάστημα Κ1 όπου εκρατείτο πριν την… απόπειρα αυτοκτονίας με τους επιδέσμους που στερέωσε σε μια βίδα για να απαγχονιστεί, αλλά στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Βέβαια όπως τονίζουν «πηγές» στο newsit.gr, η μεταφορά στο ΨΚΚ δεν έχει να κάνει με κάποια ένδειξη για ψυχιατρική διαταραχή αλλά τον τοποθέτησαν εκεί, προκειμένου να τεθεί σε παρακολούθηση για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Μάλιστα, κρατείται σε έναν ειδικό χώρο ο οποίος ονομάζεται «δωμάτιο ηρεμίας» και θεωρείται κελί ασφαλείας, καθώς οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με αφρολέξ, προκειμένου να αποφεύγεται το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Μάλιστα, στον συγκεκριμένο χώρο ο 39χρονος κρατείται μόνος του ενώ μετά απο εντολή της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής ο σφαγέας των Αγίων Αναργύρων θα εποπτεύεται 24ωρες το 24ωρο με τους σοφρωνιστικούς υπαλληλους να τσεκάρουν κάθε 15 λεπτά αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο «δωμάτιο ηρεμίας» και ο κρατούμενος ειναι οκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δολοφόνος ειναι ήρεμος, υποτονικός, αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις, επαναλαμβάνοντας πως δεν θυμάται τίποτα.  

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα