Πατήσια: 35χρονος σκότωσε τον 27χρονο σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Πατήσια: 35χρονος σκότωσε τον 27χρονο σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Άγρια δολοφονία μέσα σε διαμέρισμα ισογείου της οδού Λεμεσού στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί στην περιοχή και έχουν αποκλείσει το σημείο όπου στη 1 το μεσημέρι ένας 35χρονος με καταγωγή από την Κούβα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον νεαρό σύντροφό του μέσα στο σπίτι του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Οι φωνές του θύματος προκάλεσαν αναστάτωση στη γειτονιά.

«Δύο κοπέλες βγήκαν έξω φώναζαν βοήθεια και η γυναίκα μου εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία και βλέπει ένα παλικάρι και του λέει πήγαινε μέσα να δεις τι γίνεται μήπως είναι κάποιος άρρωστος και βλέπει τον έναν να έχει τον άλλον κάτω και να τον μαχαιρώνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά με καβγάδες ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί γιατί είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

Δύο κοπέλες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Είδαν τη σκηνή του εγκλήματος. Τον 35χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το 27χρονο θύμα του.

«Επειδή είμαι νοσηλεύτρια δουλεύω σε νοσοκομείο ήταν ένα παλικάρι κάτω και του λέω τρέξε μήπως θέλουν βοήθεια και μπήκε και μου λέει είναι μαχαιρωμένοι εκεί μέσα».

Οι Αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία. Ο 35χρονος δράστης μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα