Μαρκόπουλο: Σκοτώθηκε 27χρονος όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνες – Χαροπαλεύει η 21χρονη συνοδηγός

Μαρκόπουλο: Σκοτώθηκε 27χρονος όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνες – Χαροπαλεύει η 21χρονη συνοδηγός

Με αίμα νέων ανθρώπων βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος. Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος οδηγός του οχήματος.
Το ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, σοκάρει. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη, 23.00 το βράδυ. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρελή πορεία του οχήματος, με οδηγό έναν 27χρονο και συνοδηγό την 21χρονη φίλη του.

Ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δύο κολόνες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, με τη συνοδηγό να μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολόνες ξηλώθηκαν από το έδαφος. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Η 21χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάσταση της υγείας της, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το νεαρό ζευγάρι επέστρεφε στο Μαρκόπουλο από νυχτερινή έξοδο.

Τρελή πορεία προς τον θάνατο
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, καθώς πριν από τρία χρόνια είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση για επτά μήνες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, έχουν γίνει αλλεπάλληλα σοβαρά τροχαία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα