Νότης Σφακιανάκης: Πότε θα απαντήσει για το αν θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής ή όχι

Νότης Σφακιανάκης: Πότε θα απαντήσει για το αν θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής ή όχι

Θα κατέβει ή όχι τελικά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές 2024 ο Νότης Σφακιανάκης.

Ακούγεται καιρό η είδηση ότι έχει γίνει πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις επικείμενες εκλογές της Ευρώπης.

Αυτή λοιπόν την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του κόμματος «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός», Φίλιππος Καμπούρης όπου του έκανε και την πρόταση.

Μάλιστα ανέφερε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον λαϊκό τραγουδιστή, που παραμένει «εξαφανισμένος» από την δημοσιότητα.

Όπως ανέφερε σο Open ο Φίλιππος Καμπούρης: «Όντως έχουμε κάνει πρόταση, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και εγώ προσωπικά στον Νότη Σφακιανάκη. Ο ενδιάμεσος, ο οποίος μεσολαβεί για να το αν θα αποφασίσει ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας στενός του φίλος και συνεργάτης του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει και μοναδική επικοινωνία μαζί του.

Για εμάς είναι τιμή να έχουμε τον Νότη Σφακιανάκη στο ψηφοδέλτιό μας γιατί τον έχουμε όλα αυτά τα χρόνια να είναι μπροστά και να έχει σηκώσει πραγματικά ένα λάβαρο για την Ελλάδα και για την πατρίδα μας. Γι΄αυτό και κάποιοι τον έχουν κατηγορήσει και τον έχουν λιθοβολήσει.

Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, τις επόμενες 7, 8 θα έχουμε την τελική απάντηση του Νότη Σφακιανάκη».

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα